Υπηρεσίες

Μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο φύσης και ομορφιάς βρίσκεται το ξενοδοχείο Ledra Samos hotel.

Δ

ίπλα στη θάλασσα, στον Κάμπο Μαραθοκάμπου Σάμου (γνωστός και ως Βοτσαλάκια) προσφέροντας απλόχερα στον κάθε επισκέπτη την ζεστή ελληνική φιλοξενία. Το προσιτό και ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία του δίπλα στη παραλία όπου η φύση χαρίζει απλόχερα στιγμές χαλάρωσης δίπλα στα καταγάλανα νερά του Aιγαίου. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και θα σας προσφέρει μια ξεχωριστή διαμονή. Οι σύγχρονες υπηρεσίες και οι άφθονες παροχές καθιστούν αυτό το ξενοδοχείο ξεχωριστό.

Samos Hotels

Ledra Samos Hotel

Στο pool bar προσφέρονται όλη την ημέρα δροσιστικά ποτά και γευστικά snacks. Το βράδυ μπορείτε να πάρετε το ποτό σας γύρω από το main bar σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με καλή μουσική. Γρήγορα θα αισθανθείτε τη φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ξενοδοχείο Ledra Samos στο Μαραθόκαμπο Σάμου και ίσως είναι ένας λόγος να μας επισκεφτείτε ξανά.

ξενοδοχειο ζαγορι - Bagia Exclusive

Check-in / Check-Out

Το Check-in ξεκινάει στις 15:00 μ.μ. και το Check-out είναι μέχρι τις 11:00 μ.μ. Οι ώρες του Check-out μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με τη ρεσεψιόν.

ξενοδοχειο ζαγορι - Bagia Exclusive

Online Κράτηση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας online απευθείας από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας και κάντε την κράτησή σας σήμερα.

ξενοδοχειο ζαγορι - Bagia Exclusive

18/7 Reception

Το προσωπικό μας είναι πάντα χαρούμενο για να σας εξυπηρετήσει και θα το βρείτε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας που παραμένει ανοιχτεί 18 ώρες το εικοσιτετράωρο.

ξενοδοχειο ζαγορι - Bagia Exclusive

Loyalty Club

Θεωρούμε τους πελάτες μας οικογένεια γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Ledra Samos Hotel Loyalty Club. Αν ταξιδεύετε συχνά εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές για τα μέλη μας.

Samos Hotels | Ledra Samos Hotel | Samos Greece

Μοναδική Διαμονή

Τα διαμερίσματα Ledra Samos αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση.

Samos Hotels | Ledra Samos Hotel | Samos Greece

Υπηρεσίες

Μοναδική και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, ζεστή φιλοξενία και άμεση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τη διαμονή σας στο Ledra Samos Hotel.

Εγγραφείτε στο newsletter μας