Δραστηριότητες

Ταξίδι στο μυθικό νησί της Σάμου.

T

ο νησί της Ήρας και του Πυθαγόρα, της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς, σας προσκαλεί στο μύθο του Σε αυτό το καταπράσινο νησί στην άκρη του Αιγαίου ανάμεσα σε πευκοδάση και ελαιώνες, σε εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, θα ανακαλύψετε μύθους και ιστορικές αλήθειες. Εδώ γεννήθηκε η θεά Ήρα, γυναίκα του Δία· εδώ και ο περίφημος αστροφυσικός Αρίσταρχος, που πρώτος διατύπωσε τη θεωρία για την κίνηση της γης· και εδώ είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου ο μέγας μαθηματικός, ο Πυθαγόρας. Αυτό το νησί του Βορείου Αιγαίου διαθέτει πεντακάθαρες θάλασσες, παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το καλόπιοτο, γλυκό σαμιώτικο κρασί. Οι διακοπές στη Σάμο είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Samos Activities | Ledra Samos Hotel | Samos Greece

Θάλασσα

Στον Λιμνιώνα θα βρείτε θαλάσσια σπορ, θαλάσσια ποδήλατα, θαλάσσιο σκι, κανό κλπ. Επίσης μπορείτε μέσω της reception του ξενοδοχείου Ledra Samos να κλείσετε μια περιήγηση με το SEA KAYAK SAMOS για εκδρομές με σκάφος και θαλάσσια σπορ. Από τον Όρμο γίνονται Captain’s Barbeques με καΐκια γύρω από το νησί.

Samos Activities | Ledra Samos Hotel | Samos Greece

Βουνό

Μπορείτε να αναρριχηθείτε ή να περπατήσετε στο βραχώδες και ψηλό βουνό Κέρκης, που δεσπόζει στην περιοχή. Για πληροφορίες σπηλαιολογικού ή ορειβατικού περιεχομένου επικοινωνήστε με τη reception. Διοργανώνονται εκδρομές και αναρριχήσεις με την Samos outdoor activities. Επίσης νοικιάζοντας ένα Jeep η ένα mountain bike μπορείτε να επισκεφτείτε απόμερες παραλίες.

Samos Activities | Ledra Samos Hotel | Samos Greece

Ψυχαγωγία

Μια φορά την εβδομάδα γίνεται BBQ που συμβάλλει στην καλύτερη γνωριμία των επισκεπτών που κάνουν διακοπές στο Ledra Samos. Στο χώρο της υποδοχής υπάρχει δορυφορική τηλεόραση όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανές αναμεταδόσεις αθλητικών δραστηριοτήτων και ταινίες. Αλλά και τραπέζι του ping pong που είναι ιδανικό για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας με έναν αγώνα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας